Вечер на класична гитара (Галерија)

Во рамките на редовните концертни активности кои се одржуваат во Духовно-културниот центар “Кирил Пејчиновиќ“, ќе се одржи “Вечер на класична гитара “ на која ќе настапат студенти при ФМУ-Скопје од класата на Вонр.проф. Дарко Багески.
Ве покануваме да уживате, овој пат, во нотите на класичната гитара.
Влез слободен.