Повик за учество на ТЕХО 2018

Чест и задоволство ни е да ве поканиме на ТЕХО на православна хорска музика кое што ќе се одржи на 16-17 Јуни 2018 во Соборен храм Св. Кирил и Методиј (16 Јуни) и Лешок (17 Јуни).

 

Заинтересираните хорови, за учество на овогодишниот фестивал, своето учество можат да го пријават тука.