Музичка традиција – уживање за душата

Концерт на проф.д-р Драган Даутовски со сегашни и дипломирани студенти на ФМУ- Скопје.

Повеќе →

Претставен романот „Мирисот на лагата“ на Јован Дамјановски

Духовно-културниот центар „Кирил Пејчиновиќ“ во Лешок доби 230 книги на подарок од „Матица македонска“

Повеќе →

Духовно – Културен Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Свечено отварање на Духовно – Културниот Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Повеќе →

ТЕХО 2014 Програма

ТЕХО 2014 Програма. Прочитајте повеќе…

Повеќе →

Планирана програма “ТЕХО” 2014

ПЛАНИРАНА ПРОГРАМА ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ХОРСКИ ФЕСТИВАЛ НА ПРАВОСЛАВНА МУЗИКА “ТЕХО“ 2014

Повеќе →