Најава за ТЕХО 2016

Чест и задоволство ни е да ве поканиме на ТЕХО кое што ќе се одржи на 10-11 Јуни Центар за култура “Иљо Антески – Смок” Тетово.

 

Заинтересираните хорови, за учество на овогодишниот фестивал, своето учество можат да го пријават тука.