Меѓународна конференција

Ги покануваме сите љубители на хорската традиција да присуствуваат на оваа конференција на која свое учество ќе земат диригенти од Србија, Албанија, Бугарија, Косово и Македонија и која ќе биде од големо значење за хорската музика на Балканот.

” />