Духовно Културен настан

Ве покануваме на настапот на женскиот младински хор при МКЦ Скопје под диригенство на Сашо Татарчески кој ќе се одржи во духовно културниот центар “Кирил Пејчиновиќ” во с. Лешок. Настанот ќе се одржи на 25.12.2014. Младинскиот хор изведува Популарна хорска музика.

Почеток: 12:00ч.

Место: Духовно културен центар “Кирил Пејчиновиќ”

 

Ве очекуваме.