Blog Archives

Претставен романот „Мирисот на лагата“ на Јован Дамјановски

Духовно-културниот центар „Кирил Пејчиновиќ“ во Лешок доби 230 книги на подарок од „Матица македонска“

Continue Reading →

Духовно – Културен Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Свечено отварање на Духовно – Културниот Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Continue Reading →

ТЕХО 2014 Програма

ТЕХО 2014 Програма. Прочитајте повеќе…

Continue Reading →

Планирана програма “ТЕХО” 2014

ПЛАНИРАНА ПРОГРАМА ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ХОРСКИ ФЕСТИВАЛ НА ПРАВОСЛАВНА МУЗИКА “ТЕХО“ 2014

Continue Reading →