Духовно – Културен Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Свечено отварање на Духовно – Културниот Центар “Кирил Пејчиновиќ”

Повеќе →

ТЕХО 2014 Програма

ТЕХО 2014 Програма. Прочитајте повеќе…

Повеќе →

Планирана програма “ТЕХО” 2014

ПЛАНИРАНА ПРОГРАМА ЗА МЕЃУНАРОДНИОТ ХОРСКИ ФЕСТИВАЛ НА ПРАВОСЛАВНА МУЗИКА “ТЕХО“ 2014

Повеќе →